Pasangan Kekasih Separuh Bogel Ditemui Mati Dalam Kereta

Monday, April 30, 2012 by
MATI...anggota polis mengangkat jenazah wanita berkenaan untuk dihantar ke HSA.

NUSAJAYA: Seorang wanita ditemui mati dalam keadaan separuh bogel di sebelah teman lelakinya yang turut tidak berpakaian lengkap dan tidak sedarkan diri dalam sebuah Proton Iswara di Kangkar Pulai, Kilometer 10 Jalan Pontian Lama, di sini tengah hari semalam.

Pasangan kekasih itu ditemui dalam keadaan mengaibkan dalam ladang kelapa sawit yang terletak hanya kira-kira 200 meter dari jalan raya berkenaan.

SIASAT...anggota unit forensik berusaha mengumpul bukti di tempat kejadian, semalam.


Dalam kejadian kira-kira jam 12 tengah hari itu, wanita 23 tahun yang juga pekerja kilang dan pasangannya berusia 20-an itu ditemui orang ramai yang menggunakan laluan berkenaan, sebelum menghubungi polis.

Difahamkan, kedua-dua mangsa ditemui terbaring di tempat duduk hadapan dengan lelaki berkenaan di tempat duduk pemandu. Enjin kereta berkenaan masih hidup ketika mereka ditemui.


Sebelum kejadian, lelaki terbabit dikatakan menjemput kekasihnya di rumah keluarganya di kawasan berhampiran pada jam 5 pagi semalam, kononnya mahu menghantar mangsa ke tempat kerja di sebuah kilang elektronik di bandar raya ini.

Oleh: Mary Victoria Dass dan Siti Nadirah Hafidzin

0 comments:

Post a Comment

KOMEN @ AKU BUDAK KOLA©