Tatu Dengan Imej Najis Dihurungi Lalat Di belakang Badan Sebagai Hukuman Kepada Kekasih Yang Curang

Thursday, December 01, 2011 by


DAYTON (Amerika Syarikat): Seorang wanita yang berang menyaman bekas teman lelakinya selepas dia mentatu imej najis di belakang tubuh wanita itu.Rossie Brovent menuntut ganti rugi sebanyak 60,000 pound (RM300,000) daripada Ryan Fitzjerald.

Rossie dari bandar raya ini mahukan gambar dalam adegan filem Narnia ditatu di belakang tubuhnya.Sebaliknya, dia mendapati tubuhnya ditatu dengan imej najis dengan dihurung beberapa lalat.Artis tatu, Fitzjerald berang apabila mendapat tahu Rossie berlaku curang dengan teman baiknya.ROSSIE menunjukkan tatu imej najis dihurung lalat di belakang badannya.

Pada awalnya, Rossie mahu bekas kekasihnya itu didakwa melakukan serangan, tetapi dia sudah menandatangani borang mengesahkan rekaan tatu itu dibuat mengikut pertimbangan artis. Rossie berkata: “Dia menipu saya dengan meminum sebotol arak murah bersama saya sebelum mendapatkan tanda tangan saya dan membuat tatu itu.

“Sebenarnya pada kebanyakan waktu saya pengsan dan ketika tersedar saya dapati imej buruk ini di belakang tubuh saya,” katanya.

Moral of the story..jangan serahkan jiwa dan raga kepada bf anda bila sedang diamuk cinta..jangan main percaya 100% aje..dan yang paling penting jangan curang dalam perhubungan...buruk akibatnya..memang naya betul awek ni..

0 comments:

Post a Comment

KOMEN @ AKU BUDAK KOLA©