7 Bahagian Tubuh Wanita Yang Membuatkan Pasangan Anda Berasa Hangat Dan Ghairah

Saturday, December 24, 2011 by


Sesetengah wanita beranggapan rupa paras yang cantik serta bentuk tubuh yang seksi merupakan aset utama untuk memikat hati suami. Sebenarnya daya tarikan pada seorang wanita bukan saja pada wajah atau bentuk tubuh yang menggiurkan.
Menurut Media love.allwomenstalk.com, selain rupa wajah, ada  tujuh bahagian tubuh wanita yang membuat kaum lelaki pasangan anda berasa hangat, ghairah dan bangga dengan anda.1. Kulit Lembut
Lelaki cinta dengan kulit lembut pasangannya. Fikirkan tentang hal ini, kulit lelaki biasanya kasar sehingga mereka sepertinya mahu merasakan sesuatu yang lembut di sekitar mereka ketika berpelukan.

2. Perut
Percaya atau tidak, salah satu bahagian yang disukai kaum lelaki dari tubuh pasangannya adalah bahagian perut. Ramai wanita berusaha melakukan pelbagai cara untuk menghilangkan lemak perut supaya perut mereka kelihatan lembut dan mungil.  Fakta membuktikan laki-laki benar-benar cinta akan perut wanitanya yang lembut kerana perut itu memiliki kemampuan untuk membawa anak mereka nantinya.

3. Belakang Tubuh dan Belakang Leher
Lelaki suka saat mencium pasangannya di bahagian belakang dan leher  serta benar-benar merasa cinta untuk menyentuh di wilayah tersebut. Bahagian belakang leher adalah  seksi dan unik dari tubuh wanita.

4. Lengan
Laki-laki suka tentang kekuatan lengan pasangannya tetapi dari sisi lain mereka mahu lengan pasangannya kelihatan begitu lembut.

5. Punggung
Itu fakta yang sudah diketahui umum bahawa lelaki mencintai punggung pasangannya. Punggung adalah bahagian tubuh wanita yang terlihat seksi.

6. Betis
Semua orang cinta kaki, namun secara khusus mereka mencintai betis. Lelaki begitu prihatin melihat bagaimana pasangannya berjalan, meskipun kekasihnya tidak memiliki kaki jenjang bak model Kris Jenner.

7. Tulang Selangka [bahu]
Akhirnya, bahagian terakhir tubuh wanita yang mungkin tanpa disedari begitu dicintai para pria ialah tulang selangka, tulang yang membentuk bahu dan menghubungkan lengan atas pada batang tubuh. Hal itu kerana bahagian tubuh yang terlihat sedikit misterius dan sangat indah apabila dipakaikan baju atau gaun apapun. Mereka mudah teringin untuk menciumnya, serta benar-benar dapat menarik semua perhatian![love.allwomenstalk.com]

Seluruh bahagian anggota tubuh wanita adalah aurat kecuali muka dan tapak tangan.  Oleh sebab itu Islam mewajibkan umatnya kaum wanita yang sudah akil baligh supaya sentiasa menutup aurat  apabila berada di khalayak ramai. Mata, perasaan dan hawa nafsu lelaki akan mudah tergoda apabila terdedah dengan aurat kaum hawa jika iman dalam dirinya lemah.

0 comments:

Post a Comment

KOMEN @ AKU BUDAK KOLA©