Pelakon Berusia 51 tahun Berkahwin Dengan Gadis Berumur 16 tahun

Wednesday, June 22, 2011 by
http://akubudakkola.blogspot.com


LAS VEGAS - Aktor Dough Hutchison yang berusia 51 tahun yang merupakan pelakon filem The Green Mile, siri drama Lost dan 24 telah berkahwin dengan penyanyi lagu berentak country, Courtney Alexis Stodden yang berumur 16 tahun pada 20 Mei lalu, lapor sebuah akhbar semalam.
Walaupun perbezaan umur pasangan itu terlalu jauh iaitu 35 tahun, perkahwinan mereka telah menarik perhatian orang ramai.
"Kami sedar perbezaan umur yang terlalu besar menjadi kontroversi. Namun, kami saling menyintai dan ingin menyampaikan mesej kepada masyarakat bahawa cinta sejati tidak mengira umur," kata pasangan itu kepada laman hiburan E! Online. Menurut undang-undang negeri Nevada, seseorang yang mahu mendapatkan lesen perkahwinan perlu berusia 18 tahun ke atas.
Namun, keputusan Courtney yang berkahwin ketika berusia 16 tahun itu tidak menyalahi undang-undang negera tersebut kerana dia mendapat restu daripada ibunya.
"Kami memberi sokongan penuh kepada perkahwinan ini. Doug seorang lelaki yang baik dan kami menyukainya," akui ibu Courtney, Krista Stodden kepada laman hiburan RadarOnline.com.
"Mereka begitu saling menyintai dan kami memberi sokongan terhadap perkara ini.
"Courtney masih dara semasa dia berkahwin dengan Dough," katanya. - Agensi

0 comments:

Post a Comment

KOMEN @ AKU BUDAK KOLA©