Petani Jumpa UFO Dalam Lubang

Sunday, March 18, 2012 by
LUBANG yang dipercayai mengandungi sebuah objek terbang tidak dikenali (UFO) terbesar setakat ini.

VIENNA: Seorang petani yang sedang mencari kucingnya menemui lubang yang dipercayai mengandungi sebuah objek terbang tidak dikenali (UFO) terbesar setakat ini.
Franz Knoglinger, 47, menemui lubang bulat sedalam 7.62 meter, di barat laut Austria ketika mencari kucing malam Ahad lalu dan mula menyiasat untuk mengetahui apa yang ada di dalam lubang berkenaan.

“Saya mencari kucing peliharaan keluarga apabila ternampak lubang itu. Saya tidak tahu ia sedalam mana jadi saya lempar seketul batu dan mendengar bunyi kuat seperti besi.

Kamera gagal rakam objek terbenam akibat gangguan elektrik. 

“Saya dapat mencari magnet besar dan melemparkan ia ke bawah hingga melekat pada sesuatu. Ada sesuatu yang besar di bawah sana. Ia juga kedengaran seperti ada ruang kosong di sekitar objek itu. Ia kedengaran seperti ada bilik di bawah tanah ,” katanya kepada Austrian Times.

Beliau turut menghubungi tukang paip, yang menurunkan kamera tetapi gagal berfungsi sebaik mendekati objek berkenaan. Knoglinger berkata, gangguan itu mungkin disebabkan oleh medan elektrik.

Spekulasi kehadiran UFO itu sudah menarik kunjungan 500 orang dalam masa sehari, lapor Salzburger Nachrichten.
Pakar arkeologi memberitahu akhbar itu lubang berkenaan mungkin terbentuk apabila balak yang berada di bahagian bawah tanah itu reput.

Namun ia tidak menjelaskan mengenai objek besi yang disangka penduduk tempatan mungkin bom zaman perang atau kapal angkasa yang tertanam, kata Knoglinger kepada Austrian Times.

Pakar geologi dijangka melawat kawasan itu dan mengadakan ujian sebelum kerja penggalian dilakukan. –Agensi

0 comments:

Post a Comment

KOMEN @ AKU BUDAK KOLA©