Anak Bunuh Ibu Kerana Gagal Memiliki Telefon Pintar

Sunday, April 06, 2014 by
ANGGOTA polis sedang mengiringi saspek utama kes pembunuhan kejam ini.


Miri: Akibat permintaan untuk memiliki telefon pintar tidak dipenuhi, seorang anak sanggup membunuh ibunya di dalam kereta Hyundai Atos milik ibunya yang di parkir di depan Kompleks Tenis Kampung Sukan, di sini, semalam.

Mayat Marife R Wong, 43, yang juga warga Filipina, ditemui dalam keadaan berlumuran darah dengan kesan tikaman pada leher oleh seorang pelajar yang baru selesai mengikuti sesi latihan tenis di kompleks itu, jam 2.30 petang.

Difahamkan, sebelum kejadian, wanita yang bekerja sebagai guru tuisyen di sebuah pusat tuisyen di bandar ini menghantar anak lelakinya berusia 18 tahun ke kompleks berkenaan, jam 7.30 pagi.

Menurut saksi, Ericson Mahaeh, 17, dia melihat mangsa di dalam kereta Hyundai Atos yang diparkir di depan kompleks sebaik tiba untuk mengikuti sesi latihan tenis, jam 8 pagi.ANGGOTA polis membawa keluar mayat mangsa yang ditikam.

Bagaimanapun, katanya, dia tidak menaruh perasaan curiga kerana berpendapat wanita itu menghantar anaknya yang turut mengikuti latihan tenis di kompleks berkenaan.-HM

0 comments:

Post a Comment

KOMEN @ AKU BUDAK KOLA©